Bregantovi dnevi 2014

Spoštovani!
 
Vabimo vas na tradicionalno srečanje psihoterapevtov Slovenije z mednarodno udeležbo, na 14. Bregantove dneve, ki se bodo odvijali v Termah Olimia v Podčetrtku od 9. 10. do 12. 10. 2014. Srečanje organizira Združenje psihoterapevtov Slovenije v sodelovanju s Psihiatrično kliniko Ljubljana.
 
Tematika tokratnega srečanja je »Krivda«. Ob prijetno napornem, maratonskem izkustvenem delu na sebi bomo udeležencem ponudili najnovejše strokovne poglede, razmišljanja, diskusije in vsekakor tudi možnost za obilo užitkov in brezskrbnih trenutkov, ko se boste lahko razvajali v wellness in spa ponudbah, ki so že četrto leto priznane kot najboljše v Sloveniji, v hotelskih kompleksih te čudovite slovenske vasi.
Dovoljeno bo tudi sproščanje v bazenih, savnah in seveda ob izbranih kulinaričnih ponudbah in prijaznih odnosih hotelskega osebja.
 
Pridružite se nam, veselimo se druženja in kakovostnih odnosov, ki so prednost teh naših tradicionalnih srečevanj in zelo dobra (psiho)terapija, ki jo vsi potrebujemo v današnjih, odnosom sicer manj prijaznih, časih.


 
Zloženka je prvo obvestilo in povabilo k sodelovanju. Končni program bomo objavili kasneje.
Vse informacije lahko dobite na sedežu ZPS, Zaloška 29, Ljubljana in pri kontaktnih osebah: Marjana Arzenšek (ob sredah od 11. do 13. ure na tel.+386 41 797 299, +386 (0)5 902 72 05), Teodora Pečarič Jager (ponedeljek, torek, sreda od 14. do15. ure na tel. +386 (0)2 471 13 49), +386 31 775 070).

PKL priznamo pri kotizaciji za udeležbo na BD 2014 10% popust.

 

Predsednica organizacijskega odbora BD:                                     Predsednica ZPS:
Teodora PEČARIČ JAGER, univ. dipl. psih                                  Milena SRPAK, univ. dipl. psih.,
spec. klin. psih., psihoterapevtka l.r.                                                spec. klin. psih., psihoterapevtka, l.r.
 
Predsednik programskega odbora BD:
Predrag JOVANOVIĆ, dr.med.
spec. psih., skupinski analitik, psihoterapevt l.r.